BVW Security Numansdorp beveiliging - klik voor homepage
      CAMERA-OBSERVATIE CCTV

Met behulp van camera's kunnen panden en bedrijfsterreinen worden bewaakt.
Voor veel bedrijven is het aanschaffen van een camerasysteem geen vorm van luxe meer, maar een noodzakelijk feit om veelplegers, vandalen en inbrekers af te schrikken en u en uw personeel te beschermen.
Als bewijsmateriaal wordt vaak door politie en/of justitie verlangd de beelden te kunnen terugkijken.
Sommige steden bieden het MKB voor de aanschaf van zo'n systeem subsidie aan.

Camera's kunnen worden ingezet voor het observeren van een gebied, maar ook voor wat meer geavanceerde doeleinden zoals persoonsherkenning. Dit is afhankelijk van de soort lens die men gaat gebruiken, bijv een telelens of groothoeklens voor in- of uitgezoomde beelden.

lenzen aras
filmpje-camera
 
Identificatie
Herkenning
Detectie
Observatie


16-kanaals harddiskrecorder + DVD + Lan + 320/500 Gb + afstandbediening (ook te leveren in 4 of 8 kanaals) Neovo 17" TFT-scherm

muurcamera
ir dome samsung buit


Diverse soorten buitencamera's met lens in kleur of zwart-wit met of zonder infrarood ondersteuning.
mini-cam ir binnen dome sony-cam

Diverse soorten binnencamera's met lens in kleur of zwart-wit met of zonder infrarood ondersteuning.Digitale camerasystemen ondergaan op dit moment een snelle ontwikkeling in dit vakgebied, zoals:
digitale analyse, digitale opslag en transmissie van videobeelden.

Bij voorbeeld voor bewaking op afstand: uw vakantiehuis (in het buitenland) of bedrijfspand/terrein, gelegen op een andere locatie, via de computer (met een IP-adres) kunnen inkijken. IP-camera's kunnen in een netwerk worden gekoppeld en aan de hand van een adres worden bekeken.

 

IP-CAM
SecureFlex
Veel particulieren gaan over tot de aanschaf van observatie-camera's om hun omgeving of om goederen die dierbaar zijn te bewaken.

Bij voorbeeld de auto op de eigen parkeerplaats in de gaten houden of simpelweg voor het observeren van de hoofd-entree.


Via een module kunnen de beelden worden weergegeven op de eigen TV of op een losse monitor.
weersbestendige camera
ir campreventie sticker